Stok baru sudah sampaiii...!!!!

Ahad, 15 April 2012

AIDIL ZAFUAN DAKWA ADA SEBAB TAK BALIK RUMAH 4 BULAN - APA PUNYA JANTAN!!!

Ambo nak gelak pun ada nak mengeleng pun ada bila Aidil Zafuan komen tentang krisis rumah tangganya.

Ambo nampak Aidil ni belum cukup matang untuk jadi suami walaupun sudah ada 2 anak. Matang2 tak matang boleh nampak bila dia sms untuk bercerai di saat Rita sambut hari jadi.. Apa dia nak tunjuk sebenar nya?? Nak tunjuk bodo??

Dia boleh bagi berbagai alasan tetapi tindakan itu ttp tidak matang!!!

Dalam MM hari ni, sekali lagi dia cuma tegak kan benang basah bila dok gomel konon nya dia ada sebab untuk tidak pulang hingga 4 bulan ke rumah... Ambo senyum kambing baca kenyataan itu.

Ambo nak tanya, sebagai suami 'sebab" yang paling besar adalah untuk lindungi keluarga. Jaga anak...jaga bini.. Bukan nya tak balik rumah sampai 4 bulan.

"Saya dituduh macam2, tak ingat anak lah, tak bagi nafkah lah, pada hal anak2 sentiasa dalam ingatan sy" ... Hehe begitulah lebih kurang cakap bapa dan suami yg konon nya bertanggungjawab itu..... Nak termuntah ambo baca.

Hehe ingat anak kejadah apa kalau tak balik rumah berbulan2 . Kalau takat ingat... Kucing pun ingat kat anak ... Lembu pun ingat anak....!!!

Sebagai lelaki ambo malu dengan kenyataan Aidil tu. Apa masalah kau ni bedul?? Tak kan lah ada anak dua pun masih tak boleh buat keputusan yang matang sikit???

Dulu masa nak kawin, sampai ke Siam pun kau sanggup bawa anak org. Janji bulan bintang.... Dah ada anak dua... Kau tiba2 jadi bedul? Kau sia2 kan.... Nak cerai pun kau pakai sms jee... Jantan jenis apa kau ni?!?

Ambo harap Aidil akan jd betul2 lelaki budiman lepas ni. Ingatlah... Sekali janji kita lapaz ia akan ikat kita sepanjang hayat. Apa lagi janji hingga sanggup kawin kat Siam!!!

Kepada Rita, tabahkan hati selalu...demi anak2....!!
Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

Tiada ulasan: